Hlavní obsah
Článek

Gábina Partyšová (45) nám před nedávnem prozradila, že se chystá vyrazit na dovolenou na Floridu, kde má luxusní haciendu. Její výlet za velkou louži ovšem nebude jenom o válení na pláži.

„Rozhodla jsem se prodat náš dům. Původně jsme jej stejně kupovali jako investici a není moc času tam jezdit. Živit dnes takovouto nemovitost rozhodně není legrace,“ přiznala Super.cz Partyšová.

Cena jejího amerického bejváku se odhaduje přibližně na 9 000 000 korun. Gábina si tak rozhodně vylepší své bankovní konto. „Jedu si tam v podstatě jen vyklidit svoje věci. Vyrážíme s Kristiankem a rodiči. Už mám několik vážných zájemců, tak uvidíme, co se z toho vyvrbí,“ svěřila Gábina, která díky pracovnímu zápřahu jezdila do Ameriky stále méně a méně.

„Po odchodu z televize mám teď přeci jen trochu volněji a konečně mám čas na svůj soukromý život, který si mohu uspořádat podle svých představ,“ dodala moderátorka, kolem které se sice nápadníci hemží, ale nového oficiálního partnera stále nemá. „Kdo si počká, ten se dočká a já nemám důvod pospíchat,“ uzavřela moderátorka, která teď rozhodně nebude marnou partií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám