Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tváří se jako honorace, ale ve finále žijí za cizí. Nabrali si půjčky, nasekali dluhy, a ani je nesplácejí! Řeč je o rodině Štikových. Ano, o té, které víc než půlka národa nemůže přijít na jméno, protože se mu příčí, jak moc slavnou se tato zvláštní famílie chtěla stát, a zdálo se, že by prodala i vlastní příbuznou, aby toho dosáhla. Super.cz se nyní podařilo zjistit, že s dluhy manželů Štikových je to ještě horší, než se dosud ukazovalo!

Není již žádným tajemstvím, že velké dluhy má samotná Monika. Jak Super.cz již uvedl, dluží v osmi exekucích již přes osm set tisíc korun, částku ale navýší ještě úroky a všechny možné náklady (řízení, exekutor atd.), takže se směle může vyšplhat i na částku dvojnásobnou.

Ale to zdaleka není konec! Její muž Michal Štika, o němž nedávno našemu serveru prozradila pikantní detail ze soukromí, čelí celkem osmnácti (!) exekucím. Jednu má společnou s manželkou, v dalších už jede sám. A celková suma, kterou má uhradit, činí, opět bez takzvaného příslušenství, přes tři milióny korun (navíc tak klidně i milión a více).

Michal Štika sám telefon nezvedá. Není divu. Musí se otáčet, aby zabezpečil nákladný život své rodiny. Dluhy totiž podle našich informací zatím moc nesplácí. A co řekla jeho žena, která (až donedávna) milovala, když se hřála na výsluní a prakticky denně se o ní psalo a mediální zájem jí začal vadit až ve chvíli, kdy se provalila její údajná nevěra s kolouškem?

„My o bulvár nestojíme. Stahujeme se z něj. A tyhle věci jsou naše soukromá záležitost,“ uvedla stručně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám