Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michal David (63) od čtvrtka leží v nemocnici s nohou v sádře. Po nešťastném výstupu z vrtulníku skončil připoután na nemocniční lůžko a je po operaci kotníku, který si natřikrát zlomil. Také má utržené vazy. Po operaci mu nohu zpevňují čtyři šrouby. „Je to za mnou. Bylo to sice hodně bolestivé, omdlel jsem a museli mne trošku proplesknout, ale teď jde vše k lepšímu. Mám najednou i trošku času, sleduji televizi, čtu," prozradil nám v nemocnici Michal David. "Příští pondělí bych snad už měl jít domů," upřesnil Michal.

Radost mu dělají návštěvy, kterých je opravdu hodně. Dokonce ho navštívily i tanečnice v kostýmech z jeho připravovaného muzikálu Mata Hari. Premiéra je již tento čtvrtek a Michal slíbil, že se jí zúčastní. Sledovat ji bude z invalidního vozíku.

"Já doufám, nebo spíše pevně věřím, že se na premiéru dostanu. Pan profesor Bartoníček mi slíbil, že pokud půjde vše, jak má, na dvě tři hodiny mne do divadla pustí. Seženeme nějaký vozík, přihodím si berle, a hurá na premiéru,“ uzavřel muzikant a skladatel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám