Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O příběhu anglické modelky, které žárlivý expartner od základů změnil život hrůzostrašným činem, za který si odpykává letitý trest za mřížemi, v roce 2009 informovala snad všechna světová média. Katie Piper si prošla hotovým peklem, když jí tehdejší přítel Daniel Lynch s komplicem Stefanem Sylvestrem chrstli do obličeje kyselinu. Ta ji na jedno oko oslepila a rozleptala jí kůži. Po mnohačetných plastických operacích a měsících strávených v nemocnici se před pár lety Katie zapojila do normálního života a našla si lásku, s níž se nyní těší na první miminko.

Devětadvacetiletá Piper prozradila, že je ve 12. týdnu těhotenství. S budoucím tatínkem žije dva roky. „Vždycky jsem věděla, že chci děti, ale byly momenty, kdy jsem nevěřila, že se mi to někdy poštěstí - po tom, co se mi přihodilo. Je to neskutečné. Jsem tak šťastná, že je těžké zůstat zticha, a kdybych mohla, řekla bych to úplně každému,“ uvedla.

O osudu Katie Piper se natočilo několik dokumentů. Sama napsala knihu, která se stala ve své době nejprodávanější autobiografií v Británii, a začala pravidelně svými sloupky přispívat do magazínu Reveal. Věnuje se také své nadaci Katie Piper Foundation.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám