Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a rebelka Pink (31) se konečně stala maminkou. V noci na pátek porodila v losangeleské nemocnici Cedars-Sinai Medical Centre své první dítě a dcerku pojmenovala Willow Sage Hart. S manželem Careym Hartem, který je motokrosový závodník, se s radostnou novinou pochlubila na svém Twitteru.

Jednatřicetiletá zpěvačka sdělila svým fanouškům: „Jsme nadšení, že máme naši krásnou zdravou a veselou holčičku Willow Sage Hart. Je úžasná, stejně jako její tatínek.“

Malá Willow Sage Hart (česky Vrba Šalvěj Jelenová) s největší pravděpodobností přišla na svět císařským řezem, jelikož dítě nemělo ještě do nedávna správnou polohu k porodu přirozenou cestou, ale zpěvačka tuto zprávu ještě nepotvrdila.

Pink, která se během těhotenství pořádně zakulatila, veřejně přiznala očekávání přírůstku do rodiny loni v listopadu, ale připustila, že byla velice nervózní, jestli informaci sdělovat, jelikož již dříve samovolně potratila. Nyní však dopadlo všechno dobře a šťastní rodiče si mohou užívat radosti z jejich prvního potomka.

Reklama

Další články

Načítám