Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská hvězda Anne Hathaway (30) už má období hladovění za sebou. Rostoucí postavě však stále odmítá přizpůsobit svůj šatník.

Málokdo kvůli filmové roli vytrpěl tolik jako Anne Hathaway. Když dostala příležitost zahrát si osudem těžce zkoušenou Fantine v muzikálu Bídníci, čekal ji nejen náročný pěvecký trénink, ale kvůli přesvědčivosti na plátně výrazně zhubla, aby dokonale ztvárnila umírající prostitutku. Tato snaha se jí ovšem bohatě vyplatila, protože za svůj výkon letos získala Oscara.

S hubnutím je ovšem konec a herečka se očividně při konzumaci nehlídá. K obezitě má sice ještě hodně daleko, ale už teď je znát, že se jí stehna začala nebezpečně rozšiřovat. Anne navíc zvolila nevhodně krátké šortky, které jí na atraktivitě rozhodně nepřidaly. Tento střih totiž svědčí jen ženám, které na sobě nenosí ani gram přebytečného tuku.

Po oscarovém úspěchu Hathaway diváky už brzy potěší ve filmu Don Jon s poněkud kontroverzním obsahem. Hvězdně obsazený snímek, v němž se objeví i Scarlett Johansson a Julianne Moore, bude pojednávat o závislosti na internetovém pornu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám