Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Kuklová po dlouhé době ukázala svého syna Romana, moc často se s ním totiž na veřejnosti neukazuje. S chlapečkem, s jehož tátou, podnikatelem Romanem Holomkem, už Míša skoro dva roky nežije, jsme ji potkali o víkendu v autobusovém a tramvajovém depu.

To, že v současné době stále nemá partnera, jí prý údajně naprosto vůbec nevadí. „Mám doma malého chlapa, ten mi dává tolik lásky, a vždycky z něj vypadne nějaká hláška, že se divím, kam na to chodí. Začne vždy tím, že jsem jeho brouček a nejmilovanější maminka a já vyměknu, občas si mě omotá okolo prstu,“ prozradila herečka.

Sympatický rošťák miluje autobusy, tramvaje i metra, a tak o víkendu vyrazili na den otevřených dveří, který pořádal pražský dopravní podnik. A více než skákací hrady a loutkové divadlo ho uchvátily staré autobusy, motory a největší jeho zábavou bylo otevírání a zavírání dveří a mačkání tlačítek u řidiče.

„Romík tady byl úplně v transu, pořád jásal, poskakoval a museli jsme projít všechny vystavené autobusy, některé i dvakrát. U nás doma nenajdete žádné hračky coby zbraně, nemám ráda války a střílení, a tak takové hračky malému vůbec nekupuji,“ prozradila herečka, kterou od listopadu čeká zkoušení v divadle a rýsuje se jí role v novém německém snímku.

Herečka si v doprovodu generálního ředitele Milana Křístka, který se jí a synovi věnoval, jako by byli jeho vlastní, prošla i opravny autobusu i historické vozy, které nejsou už běžně k vidění.

„Jsem rád, že tato akce opět přilákala velký počet návštěvníků, nemohl jsem si nechat ujít atmosféru a vidět, jak si to zde děti užívají a mají nefalšovanou radost,“ prozradil Milan Křístek.

A až syn Kuklové vyroste, stane se řidičem autobusu? Malý rošťák má jasno. „Až vyrostu, budu chtít být pořád dítětem,“ odpověděl svérázně klučina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám