Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Taťána Kuchařová (36) v posledních dnech brigádničila jako barmanka. Práci za barem si vyzkoušely také České Miss Gabriela Kratochvílová (34), Tereza Chlebovská (33), Linda Bartošová a Monika Leová (32).

Tyto čtyři krásky oslavovaly páté narozeniny vyhlášeného pražského skybaru. Pod vedením špičkového barmana a mixologa Romana Uhlíře připravily hostům na párty nejen nejúspěšnější míchaný nápoj Charisma, ale i deset dalších.

„Na to, že jsem dnes míchala koktejly podruhé v životě, to byl úspěch. Pánové, kteří ochutnali, skandovali mé jméno a dožadovali se přídavku,“ usmívá se potutelně Tereza. Je otázkou, jestli Česká Miss 2012 sklidila úspěch díky svým barmanským schopnostem, nebo půvabům.

Pro některé dívky ale byla barmanská show premiéra.

Úřadující Česká Miss Gábina Kratochvílová měla díky studiu na vysoké škole hotelové alespoň nějaké základy. „Na škole jsem absolvovala teorii, ale míchání koktejlů je show a já si nikdy úplně netroufla do toho jít. Dnes večer jsem si to úžasně užila a doufám, že to nebylo naposledy, výsledek stojí za to.“

Kromě barmanského umění a lahodných koktejlů si České Miss nenechaly ujít nádherný ohňostroj a kdo tvrdí, že štíhlé missky nejedí, měl by vidět, jak si smlsly na lahodném narozeninovém dortu, který pomohly slavnostně rozkrojit. „Je úžasný, dokonalý, asi nejlepší dort, jaký jsem kdy jedla,“ rozplývala se Monika. Narozeninová párty baru se vydařila a byla pro dívky tak trochu přípravou na desáté narozeniny soutěže krásy Česká Miss, které se pomalu blíží.

Reklama

Další články

Načítám