Hlavní obsah
Článek

Po dvou manželstvích, s Michaelou Kuklovou a Ivetou Bartošovou, se už zdálo, že se Jiří Pomeje (†54) nikdy nedočká potomka. To se však změnilo 17. září, když herci a producentovi Kameňáku 4 Jiřímu Pomejemu manželka Andrea Pomeje (35) konečně porodila holčičku. V sobotu si obě dvě hlučný bohém odvezl domů, a veřejnost tak má možnost poprvé spatřit rozkošné Pomejeho děťátko!

Anička při odchodu z porodnice spala jak zařezaná. Tatínek byl i tak jako by ve stresu. „Pořád mě ten pocit nepustil. Všechno předtím byly malichernosti, až teď začíná pořádný život,“ hlesl jen s tím, že Annu ještě nestihl zapít. Oslavu chystá až na příští týden, ale bude zato velkolepá.

Maminka Andrea vypadala i přes prodělaný císařský řez, u něhož byl i Jirka, v pohodě. Vypadá to, že i ji vnitřně narození potomka změnilo. Na rozdíl od manžela ale přesto zachovávala chladnou hlavu.

To Jirka byl tak roztržitý, že při odjezdu z porodnice v pražském Podolí nechal u auta příruční tašku. Není ale divu. Kromě narození dcery ho totiž už brzy čeká druhý „porod“. Blíží se totiž premiéra Kameňáku 4, kde je s nerozlučným Pavlem Páskem spoluproducentem, takže má plnou hlavu starostí, aby vše doma i v práci dobře dopadlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám