Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stavění hradu z písku, projížďky na kole na pláži, gastronomické zážitky, štípance od místních včel a každodenní romantika při západu slunce. Tak vypadala společná dovolená Thomase Puskailera (32) a jeho manželky Abbie (30).

Slovenský zpěvák, u nás známý z první řady Česko Slovenské SuperStar, vyrazil se svou manželkou, britskou malířkou, do malé vesničky v Toskánsku, kde si týden užívali prvotřídní romantiky. Sympatičtí manželé se věnovali jen sobě navzájem a společnost jim dělali jen jejich pejsci. „Naše čivavy poprvé v životě zažily, jaké je to u moře," usmívá se Thomas při vzpomínce na dovolenou.

Přestože mají oba perfektní figury a na svém vzhledu si zakládají, tak se na dovolené v žádném případě neomezovali v jídle. „Každý den jsme jedli čerstvě připravenou italskou zmrzlinu. Denně jsme chodili na čerstvé mořské ryby, užívali si jízdy na kole na pláži," říká interpret hitu Make Believe, který boduje i v českých hitparádách.

Dvojice spolu chodí přes sedm let a dva roky už jsou manželé. O miminko se ale na dovolené u moře prý nepokoušeli. „Právě se porozhlížíme po domečku za Bratislavou, což je teď prvořadé," říká Thomas.

Reklama

Další články

Načítám