Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komu tento týden při sledování VyVolených neunikl hysterický záchvat Vladka Dobrovodského, ví, že soutěžící nemá zrovna nejlepší vztahy se svou rodinou. Vladko se při vzpomínce na nejbližší tak rozohnil, až celý zrudl, šla mu doslova pěna od úst a hrůzný hysterický záchvat zakončil útěkem do ložnice.

Vlado nezanevřel pouze na svou matku, které nemůže odpustit, že mu domů vodila stále nové „tatínky“, ale potopil také svou sestru Evu. "Jsou mi ukradení," nebral si servítky.

Právě sestře ale vděčí za mnohé. Ona byla tím člověkem, který Vladkovi poradil, aby po výhře v první řadě VyVolených odešel pročistit si hlavu do Španělska. Když Dobrovodský v jižních zemích sbíral ovoce, tak se zatím starala o jeho milovaného psa Johníka.

Eva je zjevně radikálním vyjádřením svého bratra víc než překvapená. Na dotazy novinářů odmítá reagovat s odůvodněním, že se jedná o rodinnou záležitost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám