Hlavní obsah
Článek

Významné osobnosti světového módního průmyslu doslova plní Prahu. Po návštěvě slovenské topmodelky Viery Schottertové a českých supermodelek Petry Němcové (44) a Evy Herzigové (51) přicestoval do České republiky návrhář Jimmy Choo (55). Renomovaný módní designér je čestným hostem právě probíhajícího módního svátku Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend.

Choo dorazil se svým týmem, manželkou Rebeccou a dcerou Emilly do Prahy včera večer. Dnes se svou skupinou vydal na procházku po Praze a my jsme byli u toho. Módního návrháře, který vzešel ve známost hlavně jako tvůrce ručně šitých dámských bot, zatím ani tak nezajímaly památky, ale vzhledem ke své profesi zamířil do nejdražší nákupní ulice Pařížská. „V Praze jsem poprvé a je nádherná," svěřil se návrhář exkluzivně pro Super.cz.

Malajský návrhář působící v Londýně přijíždí do Prahy jako ambasador Mercedes-Benz STYLO Kuala Lumpur podpořit mladé designéry. Jako exkluzivní host se zúčastní sobotní Gala Fashion Night a bude čestným členem letošní poroty Start-up, tematické soutěže mladých návrhářů.

„Už jsem se seznámil s některými českými designéry a jejich modely, které jsou velmi zajímavé. Má dcera se rozhodla obléci model Jakuba Polanky na  jeden z večerů, kterého se budeme účastnit. Je mi potěšením, že mohu být součástí projektu s celou řadou talentovaných designérů," řekl nám Choo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám