Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doslova názorovou bouři rozpoutala svým počínáním během těhotenství pětatřicetiletá Lea-Anne Ellison z Los Angeles. Nastávající maminka je totiž fanatičkou do posilování a nedokáže si jej odpustit ani v požehnaném stavu. I přesto, že děťátko přijde na svět již velmi brzy, ona i dva týdny před termínem zvedá desítky kilogramů nad hlavu.

Ellison před dvěma týdny poslala na svůj Facebook fotografie jen ve sportovní podprsence a šortkách v několika cvičebních pozicích, přičemž nejvíce pobuřující se staly ty, na nichž vzpírá. Lea-Anne u nich má přes 16 tisíc komentářů, přičemž názory na její závislost na cvičební metodě crossfit se různí. Někteří její píli podporují, druzí jsou zděšení a další poučují z pozice lékařů.

„Jsem nadšenkyní do crossfitu, ale tohle rozhodně nedoporučuji! Lékaři vždy silně varují před zvedáním čehokoli těžkého, jelikož se vám může oddělit placenta a můžete způsobit těžká poškození plodu, dokonce i potratit... Šířením tohoto obrázku dostávají lidé špatný příklad, že tohle je O.K., ale to není!!!“ rozčilovala se jedna z přispěvatelek.

Na druhé straně mnozí milovníci jakéhokoli druhu fitness cvičení odhodlanou Američanku naopak obdivují a podporují. V příspěvcích se najdou i takové názory: „Jdi do toho, holka! Vypadáš skvěle!!! Mnohem lepší než většina těch obézních těhotných žen s vysokým krevním tlakem a diabetem, co lapají po dechu po vyšlápnutí pár schodů.“

Samotná Lea-Anne se následně také vyjádřila: „Chtěla bych poděkovat všem za jejich laskavost a podporující příspěvky! Nenávistiví budou nenávidět, a to je v pohodě. Můj život není jejich život, díky bohu! Ještě jednou díky! Moc pro mě znamená cítit tolik lásky od komunity, kterou tak obdivuji.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám