Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po včerejším duelu opustila VyVolené silikonem vyspravená Zdeňka, což možná víc než ji samotnou zasáhlo Thomase, se kterým se ve vile sblížila. Dokonce tak moc, že prohlásil, že když šla ona, on půjde příště, protože s ní odešlo kus jeho samotného. Řeči plynou, voda teče. Nechme romantiky a pojďme si připomenout, co spolu tihle dva ve vile prováděli.

Stačilo několik dnů a z Thomase a Zdeňky se stal vilový (nebo vilný?) páreček. Ani se nedivíme, že jeho přítelkyně Sabina ho poslala do háje, svou náklonnost ke Zdeňce se totiž ani nesnažil skrývat.

A nešlo jen o polibky, kterými se ti dva častovali v hojné míře. Schovávali se spolu pod peřinu, kde se osahávali, nebo se stavěli do lascivních pozic, což je dle výrazů ve tvářích opravdu bavilo. Odvážnější před kamerami naštěstí nebyli, i když mnozí spekulovali, že jednou se pod peřinou dělo něco víc, než jen doteky. Zdeňka se ale poté svěřila, jak moc jí sex chybí, když už ho tak dlouho, co je ve vile, neměla, takže kdo ví.

I tak toho ale předváděli dost a Thomas Zdeňčiným odchodem přišel o své příjemné rozptýlení. Zdeňka po odchodu z vily prohlásila, že se držela zkrátka, aby neudělala ostudu. Zajímalo by nás, jak by to vypadalo, kdyby se nehlídala a jela naplno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám