Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Davida Prachaře, herečka Linda Rybová, je sice trojnásobnou maminkou, která je neustále v jednom kole, ale jen málokdo by hádal, že jí v říjnu bude už osmatřicet let.

Svou postavičkou jako lusk a mladistvou vizáží se sličná herečka směle může vyrovnat i o generaci mladším kráskám.

Nejen recepty na své půvaby ostatně divákům prozradí v novém pořadu Herbář, který se bude věnovat bylinkaření, a Rybová ho bude uvádět společně s herečkou Národního divadla Kateřinou Winterovou.

A právě zdravá strava složená mimo jiné z bylinek patří k fíglům, jimiž se Rybová udržuje ve formě.

„Já jsem u plotny denně, takže vaření je pro mne občas vášeň, občas nutnost a nezbytnost. Mým parádním kuchařským výtvorem, po kterém se každý, kdo ho ochutnal, olizuje, je bylinková svíčková a pak také vegetariánské lasagne. To ovšem neznamená, že nejsme masožravci, ale dopřáváme si všeho s mírou,“ prozradila Linda, jež si prý jídlo bez bylinek neumí představit.

„Používám je často, protože chci být zdravá, chci mít zdravé děti a chci, aby byli zdraví i ostatní,“ dodala. Soudě podle toho, jak moc jí to sekne, na ni vaření dle zdravých receptů má opravdu blahodárný vliv.

Reklama

Další články

Načítám