Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Romana je jednoznačně nejuplakanější obyvatelkou vily a soutěžící neustále překvapuje historkami ze svého soukromí. V nejtěžších časech si totiž sáhla na absolutní dno.

Když se před kamerou probírají nepříjemná témata, Romana vytáhne kapesník a spustí nekonečný monolog. V minulosti totiž byla hazardní hráčkou a tato slabost rozvrátila celou její rodinu.

„Místo toho, abych koupila třeba něco rodičům, tak jsem šla a prohrála jsem peníze,“ přiznala Romana, která v kasinu prohrála i 65 tisíc korun. Když se na ni usmálo štěstí, přišla si na 240 tisíc. Výhra v ní ovšem jen posílila chuť na další adrenalin. „Někdy jsem neměla ani peníze pro děti na svačinu, v kasinu jsem strávila i celou noc,“ pokračovala uplakaná Romana.

Aby splatila dluhy, které si svým „koníčkem“ způsobila, musela pracovat i tři měsíce v kuse. Nakonec ovšem šla s pravdou ven. „Jednou jsem pak přišla za manželem a přiznala jsem se, co dělám. Nemohla jsem se dívat sama na sebe, nenáviděla jsem se za ty lži a za to všechno. Furt jsem lhala a vnitřně jsem už byla zničená. Čím víc jsem lhala, tím víc jsem se nenáviděla,“ tvrdí svérázná soutěžící, která už má údajně svou slabost pod kontrolou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám