Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Byla k vám příroda příliš štědrá? Pak jistě víte, jak je těžké sehnat padnoucí podprsenku v odpovídající velikosti, která by navíc byla krásná a nestála vás půlku výplaty. Věděla jste, že na Astratex.cz najdete široký výběr podprsenek pro plné tvary za přívětivé ceny? A tento týden je pořídíte ještě levněji!

Máte plnější tvary? Tuto akci si nesmíte nechat ujít!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz má pro všechny obdařenější ženy skvělou zprávu. Tento týden pořídíte vybrané modely podprsenek pro plné tvary se slevou 20 %! Ať už žádáte dokonalý tvar, maximální pohodlí nebo toužíte po luxusu, tento týden si přijdete na své! Vybrali jsme několik kousků, které v akci pořídíte. Co jim říkáte?

Přirozený sexappeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zkroťte své bujné vnady a zahalte je do svůdné krajky! Podprsenka Brillant nabízí nejen dokonalé držení a maximální pohodlí, ale také krásný vzhled. Pevná vyšívaná krajka si získá každou ženu, která chce podtrhnout krásu svých křivek. Tento kousek pořídíte hned v několika barvách!

Dokonalý tvar

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po dokonale tvarovaném dekoltu? Pak sáhněte po podprsence Novato! Polovyztužené košíčky jsou střiženy do tvaru T, který vaše vnady vytvaruje dokulata a společně s bočními kosticemi nabídne řádnou oporu. Bavlněné podšití zajistí celodenní komfort a díky vyššímu středu bude vše na svém místě. Podlehněte něžné eleganci!

Krajkový luxus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Fortuna se neřadí mezi nejoblíbenější kousky nadarmo. Získá si vás kvalitním zpracováním i sexy vzhledem. Padnoucí střih zajistí perfektní tvar i opravdu velkým vnadám a díky bočním kosticím padne jako ulitá. Co říkáte na průsvitnou vyšívanou krajku? Budete neodolatelná!

Něžná krása

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete podtrhnout svou ženskost? Bílá krajka je pro vás jasnou volbou. Podprsenka Irvine vaše vnady vytvaruje do kulata díky speciálnímu střihu do tvaru T, a vy se tak budete moci pochlubit neodolatelným dekoltem. Boční kostice a vyšší střed zajistí správné držení poprsí a díky pohodlným ramínkům můžete zapomenout na nevzhledné zařezávání. Odoláte tomuto něžnému kousku?

Další články

Načítám