Hlavní obsah
Článek

Michal David (63) má pech. Příští čtvrtek proběhne premiéra jeho nového muzikálu Mata Hari v Divadle Broadway, on jí ale pravděpodobně nebude moci být osobně přítomen. „Včera jsme se zúčastnili slavnostního otevření golfového areálu Barbora v Oldřichově u Duchcova, který byl spojen se zahájením sezóny Divadla Broadway. Vše probíhalo v pohodě a bez problémů. Hrál se golf, pétanque, hrálo se a zpívalo. Michal musel odcestovat dříve a přilétl pro něj vrtulník. Ten s ním pak po skončení odletěl zpět do Prahy. Bohužel po vystoupení z něj šlápl Michal do díry na poli v blízkosti domu, kde bydlí, a nešťastně si natřikrát zlomil kotník," prozradil producent muzikálu Oldřich Lichteberg.

Zranění je vážné. To potvrdil i sám producent. „Michal na chvíli ztratil i vědomí, teď už je v péči lékařů a já a všichni kolegové věříme, že vše se zase brzy v dobré obrátí. Michal David už několikrát dokázal, že je bojovník a zvládne nelehké situace. Dnes zhruba ve 14.00 ho čeká operace, tak mu držme palce,“ vysvětlil.

Všichni si přejí, aby stihnul svoji velkou premiéru, ale zatím je to ve hvězdách. "O tom, zda Michal přijde na premiéru, nechci spekulovat, i když bych si samozřejmě moc přál, aby byl mezi námi. Zdraví je ale rozhodně přednější. Uvidíme a držíme mu palce,“ uzavřel Lichtenberg.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám