Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze začal víkend módy a jeho zahájení si nenechaly ujít ani známé tváře. Pozorovali jsme, zda se české celebrity dokáží oblékat podle posledních módních trendů, anebo na to kašlou a na módní událost dorazí, jako by si zrovna odskočily vedle do sámošky.

Trend "sámoška" dokonale splnil představitel jednoho z hlavních hrdinů nových dílů seriálu Sanitka Václav Jiráček. Ten dorazil s přítelkyní Natálií a dvojice zaujala snad jen tím, jak jim to spolu sluší. Že muži mohou být elegantní, to naopak dokázali Marek Vašut a manžel Simony Krainové Karel Vágner.

Nejlépe oblečenou ženou byla bezpochyby Simona Krainová, která dotáhla outfit na opening Prague Fashion Weekendu k dokonalosti i díky zajímavým lodičkám a růžové kabelce ozdobené přívěskem připomínajícím strašidýlko. Yvetta Blanarovičová a Leona Machálková zase předvedly, že mají ve svém věku štíhlé postavy, které si mohou dovolit předvádět v šatech působících jako druhá kůže.

Reklama

Další články

Načítám