Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes si volila v úterý vypalcovaná Zdeňka svého soupeře do zítřejšího duelu. Bylo těžké odhadovat, koho si vybere. Zda třeba zvolí Nikol, se kterou se nemusí, ale která by pravděpodobně byla hodně těžkým soupeřem, nebo jestli bude taktizovat a vybere si slabšího soupeře, aby pro ni zítřejší duel skončil vítězstvím a ona mohla dál bojovat o pět miliónů. Vybrala si Nikol.

Ještě předtím, než Zdeňka jméno svého soupeře vyslovila, měla Tereza Pergnerová zase jedno překvápko. Tentokrát pro Evu. Do studia zavítala její kamarádka, z níž Tereza vytáhla vcelku intimní informace. „Eva neměla lehký život. S maminkou se nevídá, s ťatkou taky ne, neví, jak funguje normální domácnost. Většinou je na návštěvách u kamarádek,“ řekla s tím, že Evino dětství bylo dost hrozivé.

Sama Feuereislová pak svým spolubydlícím prozradila, že kvůli existenčním problémům, do nichž se dostala tak, že naletěla své kamarádce a jejímu manželovi a teď má na krku stamiliónové dluhy, si chtěla vzít život.

Kromě kamarádky byl ve studiu i její přítel Lukáš, kterého když Eva slyšela, tak se rozbrečela. „Doufám, že na mě počkáš, lásko,“ dojala se.

Tento týden je Eva v pohodě, má imunitu, minulý duel nad Martinem vyhrála. Uvidíme, jak dopadne zítřejší boj o postup.

Reklama

Další články

Načítám