Hlavní obsah
Článek

Krásná, kvalitní a vybavená kuchyň, to je určitě sen každé hospodyně. Tyhle tři vlastnosti by za normálních okolností znamenaly dojít si do banky pro pořádnou sumu peněz. Jsou ale i mimořádné výjimky – jedna taková je tu právě teď!

Mimořádná akční nabídka – sestava COMFORT včetně 4 spotřebičů za necelých 150 tisíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemusíte mít zrovna palác nebo vilu, abyste si mohli pořídit kuchyň s praktickým ostrůvkem. Ergonomie v kuchyni je velmi důležitá a mít chytře rozdělený prostor je téměř nutnost. Názornou ukázkou je sestava COMFORT v modelové řadě TREND (viz. titulní foto a foto akční nabídky), která je aktuálně prodejním „tahákem“ a módní trendovou záležitostí zároveň. Tato limitovaná edice dostala doslova provokativní cenu. Firma HANÁK NÁBYTEK, a.s. chce vybídnout své zákazníky, aby nákup nábytku více zvažovali a přemýšleli nad poměrem cena - výkon. Vysoká kvalita nemůže být výprodejově levná. V době, kdy se slovo sleva stává fikcí, ale bohužel i zaklínadlem, tahle poučka platí dvojnásob. Takže provést chytrý nákup, to vyžaduje chytré rozhodování. A nutnost srovnávat srovnatelné.

Kuchyňská sestava COMFORT v provedení jednostranný 7vrstvý lak, barva bílá lesk / tyrkysová v kombinaci se strukturovanou LKD v provedení ořech drsný

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V akční sestavě COMFORT, která se nyní prodává za necelých 150 tisíc (aktuálně v TV reklamě), je použit nábytek s povrchovou úpravou 7vrstvého laku z pohledové strany včetně hran a tento lak ve vysokém lesku je ještě kombinován se strukturovanou LKD v provedení ořech drsný. Takže žádná monotónně působící kuchyň, ale svěží kuchyňská sestava s použitím několika barev a zajímavých detailů. Tím je třeba barevná nika, kterou si můžete dopřát ve vybraných pastelovějších barvách. Nejen klasické zemité barvy, ale co takhle levandulová, skořicová, tyrkysová nebo akvamarínová? I tyhle líbivé veselé barvy můžete mít doma! Inspirujte se ale i dalšími kuchyněmi z nové řady TREND, viz. následující obrázky.

Kuchyňská sestava ELITE v provedení jednostranný 7vrstvý lak Mocca vysoký lesk / ořech drsný

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V ceně akční sestavy COMFORT jsou i vestavné spotřebiče BOSCH. Tento vybraný 4dílný set (trouba, indukční deska, myčka a chladnička) je opravdovou zárukou kvality a prestiže. Tato mimořádná nabídka platí od 15. září do 31. října 2013. Veškeré podrobnosti k akci jsou uvedeny na webových stránkách firmy HANÁK.

Kuchyňská sestava LINE v provedení bílý lak vysoký lesk / dub přírodný drsný

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro ty, kteří si chtějí vyladit celý interiér do jednoho tónu, bude jistě milým zjištěním, že si mohou k vybrané kuchyni dokoupit například obývákovou stěnu ve stejném provedení. Firma HANÁK NÁBYTEK, a.s. totiž zdůrazňuje takzvaný Interior koncept, tedy možnost sladit veškerý interiérový nábytek do jednoho designu. A to včetně interiérových dveří HANÁK. Za zmínku určitě stojí i to, že byly v tomto roce představeny krásné nové ložnice ve všech výrobních řadách, tedy nejvyšší řada HANÁK PRÉMIUM, novinková řada TREND a ekonomická řada ACTIVE. Stačí prohlédnout weby HANÁK anebo ještě lépe - zavítat k některému z prodejců obchodní sítě HANÁK.

Interior Concept Hanák, nábytek pro celý interiér

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám