Hlavní obsah
Článek

Občas se ve VyVolených dějí věci, které by se zavděčily i pravidelným divákům erotických programů. Nikol Trojanová nezklame při žádné příležitosti.

Soutěžící, jejíž tělo už zazářilo v reality show Hotel Paradise, se ve VyVolených uvedla nepříjemným trapasem. Po divoké oslavě se pod vlivem alkoholu nedokázala potmě v novém prostředí orientovat a ložnici si spletla s toaletou. Odepsat Nikol by ovšem bylo předčasné, protože je pro vilu vítaným zpestřením.

Zatímco někteří soutěžící trpí tělesnými nedostatky, na Nikol je vždy příjemné pokoukání. A přestože k ní příroda nebyla v oblasti hrudníku příliš štědrá, Niki umí své vnady prodat.

Soutěžící i diváky o tom přesvědčila během mýdlového mejdanu, který skončil vášnivým tancem v mokrém oblečení. V konkurenci obtloustlé Pavlíny a předčasně zestárlé Evy byla Nikol jednoznačně královnou mokrého večírku. Jako zkušená provokatérka nešla do plavek, ale nechala si triko, které po kontaktu s vodou odhalilo téměř vše. VyVoleným tak dala lekci o tom, jak by mělo správné svlékání vypadat. Ve vile totiž nejspíš stráví ještě několik týdnů a odhalování by mělo být pozvolné a napínavé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám