Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá talentovaná zpěvačka Lenny natočila svůj první klip. My jsme byli jednak u samotného natáčení videoklipu a přinášíme vám také jeho hotovou podobu.

V obrazovém zpracování písně All My Love uvidíte mladičkou hudebnici v dost nevšední roli nelítostné ničitelky. Díky textu a všeříkajícím záběrům vám dojde, že si hlavní hrdinka příběhu vyřizuje účty se svým bývalým přítelem. Lenny v klipu demoluje nábytek, rozbíjí akvárium, rozsekává televizi, ničí partnerovy osobní věci a oblečení, a dokonce zapaluje fotky a plyšové hračky. „Mělo by z toho být patrné, že jsem se přenesla přes něco těžkého," říká Lenny.

Klip se natáčel před několika týdny v prostorách nad holešovickou tržnicí a režie se ujal Jiří Marshal, který je podepsán například pod videoklipy Celeste Buckingham či kapely Charlie Straight. „Už jsem měl plné zuby smutných klipů o lásce. Chtěl jsem udělat něco, co má ráz a písnička All My Love k tomu vybízí. Je to úplně jiná ‚rozchodovka‛. Hlavní protagonistka (Lenny) z toho vychází jako vítěz, není ztrápená, ale plná energie, dává klipu daleko rychlejší spád,“ prozrazuje Jiří Marshal a dodává: „Musel jsem vybrat byt, kde jsme si v podstatě mohli dovolit cokoliv, ať už zapálit oheň nebo rozbíjet starý nábytek. Podařilo se nám najít vybydlený ateliér, který jsme celý zařídili.“

Zajímalo nás, jestli videoklip vychází z nějaké zpěvaččiny osobní zkušenosti. „V současné době se mě ten text netýká, i když písničku zpívám srdcem," diplomaticky odpovídá. Položili jsme jí tedy přímou otázku, jestli je single, nebo zadaná. „Jedinou lásku, kterou řeším, je muzika." Díky tomu, že dcera Lenky Filipové vzešla za poměrně krátkou dobu ve známost, tak by se dalo předpokládat, že je bombardovaná žádostmi o schůzku. „Na Facebook mi chodí obecně pozitivní ohlasy od ženských i od chlapů, a to s respektem," uvádí.

Reklama

Další články

Načítám