Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejslavnějších slovenských topmodelek Viera Schottertová ukázala exotického manžela. S bývalým diplomatem Souleymanem Domumoyu se seznámila ve Spojených státech, ale pochází z Pobřeží slonoviny. Viera manžela ukázala na zahajovací párty pražského Prague Fashion Weekendu, kterého se stala tváří.

Souleyman se kvůli Vieře vzdal kariéry a se svojí ženou se přestěhoval na její rodné Slovensko, kde šéfuje televizi vysílající dokumenty. Mají spolu dceru Gabrielu.

Viera má neuvěřitelně štíhlou postavu, a to je matkou už dvou dětí. Třináctiletého syna Lorena má z předchozího vztahu, otěhotněla, když jí bylo pouhých šestnáct let. "Nebyla to náhoda. Moc jsem si dítě přála a jsem šťastná, že ho mám, i když s jeho otcem už nežiju,“ prozradila Viera.

Viera během své kariéry propůjčila tvář například reklamě pro kosmetiku Chanel a Rimmel. Nechyběla také v prestižních kampaních Victoria's Secret, Armani, Mango nebo Gant.

Reklama

Další články

Načítám