Hlavní obsah
Článek

Oblíbená postava Ukrajinky Světlany Nyklové v podání herečky Terezy Bebarové se vrací do seriálu Ulice. Zatímco byla Tereza ve vysokém stupni těhotenství a posléze porodila a starala se o dceru Klaudii, podle scénáře pobývala její hrdinka v Rusku.

„V Rusku se pohybovala v jiné společnosti, jinak se oblékala a vydělávala víc peněz. To vše ji poznamenalo, ale v jádru zůstává taková, jakou ji mají diváci rádi. A češtinu naštěstí nezapomněla, i když ruský přízvuk bude o něco silnější," prozradila Tereza, kterou poprvé na obrazovce uvidíme v pátek.

Jak se herečce daří skloubit práci s mateřstvím? „Když se člověk naučí dobře organizovat čas a má dobré zázemí, není to problém. Já mám naštěstí obojí. Když natáčím, Klaudii hlídá chůva. Navíc partner pracuje z domova, tak také pomůže, když je potřeba. Myslím, že je zdravé občas vyměnit domácnost za ateliér, o to raději se za Klaudinkou vracím domů,“ prozradila spokojená maminka.

„Jako bezdětná jsem si myslela, že s dítětem přijdu o veškerý soukromý i pracovní život. Teď vím, že kromě spánku mi Klaudie nevzala vůbec nic, právě naopak. Mateřství je velký dar a já si ho užívám,“ dodala. „Malá je moc šikovná, chodí, krásně mluví a asi bude i hudebně nadaná, je vidět, že má rytmus v těle,“ uzavřela Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám