Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzimní počasí už udeřilo v plné síle a málokdo se těší na dny plné deště, bláta a šedé oblohy. Nenechte se sychravým počasím rozladit a zvedněte si náladu jasnými barvičkami! Vstávejte každé ráno s úsměvem! Stačí svou postel převléknout do povlečení v jasných a hřejivých barvách.

Hladká bavlna: Sázka na jistotu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Postel je místo, kde nabíráme energii, choulíme se do měkkých peřin a skrýváme se před chladným počasím. Proto bychom měli při výběru povlečení klást velký důraz na kvalitu materiálu. Není nic nepříjemnějšího, než po koupeli ulehnout do kousavých peřin. Dopřejte si hebkost a měkkost povlečení z hladké bavlny! Je hřejivé, prodyšné a za všech okolností si drží barvu i tvar. Podívejte se na veselé kousky z hladké bavlny, které jsme pro vás vybrali.

Nalaďte se pozitivně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemáte rádi nudu? Chcete dát své ložnici moderní nádech? Pak je povlečení Colorfull určeno právě vám! Harmonická kombinace barev podtrhuje originální design tohoto jásavého kousku, který okamžitě naplní vaši ložnici pozitivní atmosférou. Nechte se zlákat trendy vzorem a usínejte v hebkém povlečení ještě dnes!

Účinná zbraň proti podzimní šedi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oživte svou ložnici zářivými barvami! Povlečení Ella si vás získá svou kombinací hravosti a elegance. Výrazné barvy kontrastující s šedým podkladem dají najevo váš smysl pro originalitu a podtrhnou krásu každého interiéru. Vyzbrojte se a vyhrajte nad všudypřítomnou šedí!

Bílá klasika v trendy podání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zastáváte heslo, že do ložnice patří bílá? Vyzkoušejte povlečení Anemon! Tradiční design šedých květů na bílém podkladě je prozářen neotřelý motivem v podání barevných květů. Povlečení vám díky oboustrannému vzoru nabízí možnost ustlat postel každý den jinak. Co na něj říkáte?

Puntíky a proužky jdou dohromady!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Originální motiv v podobě barevných puntíků a drobných proužků vnese svěží nádech do každé ložnice. Decentní bílý podklad dá vyniknout veselým barvám, které vás každý den naladí na tu správnou vlnu. Díky oboustrannému vzoru může vaše postel vypadat každý den jinak! Získá si svou hravostí i vás?

Další články

Načítám