Hlavní obsah
Článek

Hlava Daniely Peštové (53) zažila celou řadu proměn. Měla mikádo, dlouhé vlasy, platinovou blond i černou. Pokud se jednalo o radikální změnu, stála za proměnou většinou paruka. „Krátké černé paruky z nějakého důvodu hodně figurovaly v 90. letech. Na tom klienti hodně ujížděli," zavzpomínala na svou zlatou éru topmodelka.

Daniela celý život zůstala u obligátní blond, která byla víceméně její obchodní značkou. Nevěřili byste, kolik odstínů blond ale existuje. „Co se týče mých vlastních vlasů, tak i tam se dějí změny. Laikovi to tak nepřijde, ale odborníci dokáží rozeznat deset odstínů blond, ve kterých se pohybuju. Své o tom ví můj kolorista Honza Balzařík, který dokáže jít z hodně blond do medové. V duchu mi asi hodně nadává, když přijdu, že chci zase světlejší. Je to nějakých deset odstínů, ve kterých se pohybuji, což je dost markantní rozdíl," svěřila se nám na tiskové konferenci, kde byla už potřetí představena jako tvář české sítě kadeřnictví.

Peštová i letos zasedne v porotě mezinárodní kadeřnické soutěže o nejlepší změnu image Aichi. Přestože si modelka troufá hodnotit, radit se neodvažuje. „Nevím, jestli bych si troufla doporučit někomu nějakou změnu, já nejsem profesionál," říká Daniela. „Já jako porotkyně budu zasedat v této soutěži teprve potřetí a stále sbírám zkušenosti. Nejsem typem, který má okamžitě jasno a vybráno, ale každý nový účesový výtvor si několikrát prohlédnu, než si udělám závěr a zhodnotím ho,“ uzavírá povídání porotkyně Daniela Peštová.

Reklama

Další články

Načítám