Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za svůj poslední outfit, který si oblékla na večírek seriálu Cesty domů, byla Iva Kubelková (46) drsně zkritizována, a to nejen módní policií. Vypůjčila si na něj róbu z módního domu Emilo Pucci, která stojí 90 tisíc korun.

Nejprve si všichni všimli, že si k ní vzala nevhodnou kabelku v punkovém stylu z obchodního řetězce, pak si ještě šaty roztrhla ve švu. A aby toho nebylo málo, zjistilo se, že nedávno měla stejné šaty na sobě modelka Pavlína Němcová (52).

Tentokrát ovšem svoji chybu napravila. A šla tak do sebe, že si pořídila stylistu. Ten ji na párty Louboutin oblékl do luxusních šatů Lanvin zkombinovaných s kabelkou YSL. "Jsem nadšená, je to přesně můj styl, který ovšem stylista pro mne tak trochu objevil," řekla nám Iva.

Tvrdila ale, že si z kritiky, která ohledně jejího oblečení zazněla, nic nedělá. "Je mnoho způsobů, jak se dostat do médií, a tenhle se mi nezdá tak bolestivý," míní. "Nemám problém s tím, když si k drahým šatům vezmu kabelku za pár stovek nebo si obléknu šaty, které už měl někdo na sobě," krčila rameny. Ale když ji každý chválil, jak jí to sluší, vypadala velmi spokojeně.

Přesto ovšem k malému trapasu došlo. Rozhovor jsme museli točit nadvakrát. V prostorách vinohradského sokola totiž byla dost tma, takže až když přišel její partner, všiml si, že si Iva otiskla rudou rtěnku na mašli šatů na rameni a z ní se jí zase trochu červeně dostalo na nos. Takže si Iva musela nosík otřít a jít před kameru znovu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám