Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Globální oteplování existuje! Do vily VyVolených podle našich důvěryhodných zpráv již v pátek nastoupí speciální host Tomáš. Na tomhle mladíkovi, který vypadá, jako by měl jižanské předky, by nebylo nic tak zvláštního, kdyby nebyl podle svých známých až extrémně přehnaně hysterickým a afektovaným gayem. Jako by nestačilo, že ve vile už jeden je – Vladko Dobrovodský. On sám ale zženštilé kluky na kluky nesnáší, takže je jasné, že brzy mohou mezi oběma vzniknout rozbroje!

Šestadvacetiletý Tomáš (nechává si říkat Thomas) pracuje jako reportér v jednom bulvárním deníku a do vily nastupuje jako host na deset dní. Často natáčí videa a ty jsou tak sladká a „cool“, že by i diabetologové a odpůrci pozlátka plakali hrůzou.

Tomáš je podle všeho milý chlapec, ale je tak „mužný“, že patrně i přímku by nakreslil jako vlnovku. A takoví ve vile nebývají úplně oblíbení. Výjimkou byl Martin Hranáč v druhé sérii, jenže i ten měl spoustu odpůrců. Kdo ale ví. Třeba i Tomáš zapadne a stane se hvězdou vily. Ostatně za hvězdu reportérů se – kdo ví, zda ne mylně – považuje už dnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám