Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lenny se nedávno vrátila z dovolené v Chorvatsku, kde načerpala energii do blížících se hektických dnů. Krátce po návratu ale dcera Lenky Filipové opět balí kufry. Od října totiž začíná studovat v zahraničí.

„Čeká mě studium v Anglii. Jelikož tady mám ale nějaká vystoupení, tak budu pendlovat mezi Prahou a Londýnem," říká zpěvačka, která bude tři roky studovat skladbu na londýnské hudební škole.

Lenny je jedináček a vymodlené dítě legendární zpěvačky a kytaristky Lenky Filipové a architekta Borise Drbala. Nabízí se tedy otázka, jestli rodiče nebudou trpět odchodem jediného dítěte. „Dost lidí se diví, že odjíždím do jiné země. Jsem v tomhle kosmopolitnější a raději vyjedu, než bych studovala tady. Rodiče mě v tom podporují," říká mladá zpěvačka.

Vzdálenost přes dvanáct set kilometrů nevnímá interpretka hitu All My Love nijak negativně. „Kdybych studovala v Brně, tak je to taky dvě hodiny od Prahy. V dnešní době Facebooků, Skypů a podobně se tyhle záležitosti zkracují. Takže jsem s mámou v pohodě," usmívá se Lenny.

„Budu studovat hudební obor. U tohoto studia se neočekává, že bude kdovíjak hektické. Neznamená to, že budu tři roky zaseknutá v Londýně, ale budu mít možnost smísit teorii s praxí," říká Lenny, která se vrací do Prahy třeba už 25. září, kdy vystoupí s Ewou Farnou a kapelami Mandrage a Portless v rámci Showcase Universal Music.

Reklama

Další články

Načítám