Hlavní obsah
Článek

Kateřina Hamrová (46) a její o čtyřiadvacet let mladší přítel Pavel Januška (22) se rozhodli jít s kůží na trh. Oba pózovali před objektivem fotografa Jakuba Ludvíka bez oblečení.

Fotky vznikly pro připravovanou knížku o Pavlovi a jeho přeměně – Transformation Man.

Během dvouletého pobytu ve Spojených státech Pavel shodil padesát kilo a po odstranění přebytečné kůže mu na těle zůstaly jizvy, které si na fotkách rozhodně nepřál retušovat.

„Jizvy jsou u mužů spojovány s hrdinstvím v nějakém boji. Já ten svůj s obezitou vyhrál a rozhodně se za jizvy nestydím, patří ke mně,“ vysvětluje Januška, který připouští, že je možná v budoucnu překryje tetováním.

„Fotky jsou natolik zdařilé, že jednu z nich dokonce fotograf Jakub Ludvík zvažuje zařadit do kalendáře, který každoročně vydává. A to je pro nás velká čest,“ dodává Kateřina Hamrová, která zcela nahá ještě nikdy nefotila. Co na fotky řekne nejbližší okolí, pár zjevně neřeší.

„Mí rodiče mají vlastní život a do mého nijak nezasahují. Máme spolu dohodu a jsem rád, že ji respektují. Co se týká nahých fotek, myslím, že jsou naprosto v pořádku. Kdybych se takhle vyfotil například ještě před několika lety, doslova by se všem zvedl žaludek,“ naráží Januška na skutečnost, že jeho váha byla před časem sto dvacet pět kilo.

„Opravdu neřeším, co tomu řekne okolí. Naše nahota je součástí společného pracovního projektu a ráda bych všem, kteří by možná mohli mít problém, že jsem se v mém věku odhalila, sdělila, že má postava je lepší než kdykoli předtím. Nicméně příležitost to posoudit má jen můj přítel,“ nebere si servítky Hamrová.

Reklama

Další články

Načítám