Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatická herečka, která v šedesátých letech patřila k nejkrásnějším Slovenkám a proslavila se díky roli ve filmu Kladivo na čarodějnice, Soňa Valentová (66), má dvě dcery, jež se stejně jako ona vydaly na hereckou dráhu.

Natália Hasprová, která je jednou z nich, v úterý oslavila sedmačtyřicáté narozeniny. Na svém kontě má celou řadu zajímavých snímků, ale pánové beztak nejvíc ocenili filmy z kategorie lechtivých.

Natália odhalila své půvaby přímo na pokyn svého otce Pavla Haspry, který ji obsadil do svého krimi filmu Prípad poručíka Seeborna. Herečce tehdy bylo dvaadvacet let a své nádherné vnady se nestyděla ukazovat v celé jejich kráse.

O tom, že jablko nepadlo daleko od stromu, svědčí i její o šest let mladší sestra Katarína. Ta to pro změnu roztočila v otcově filmu Všetci ľudia budú bratia, kde si zahrála barovou tanečnici. Odvážné scény sličných sester si připomeňte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám