Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě loni byla tváří Prague Fashion Weekendu, který startuje ve čtvrtek na pražském Starém Městě a nabídne 45 módních show 53 módních návrhářů, modelka Simona Krainová. Letos předala štafetu půvabné brunetce ze Slovenska.

Tváří letošního Prague Fashion Weekendu se stala slovenská topmodelka Viera Schottertová. Tmavovlasá kráska patří k nejúspěšnějším československým modelkám. A není jen tváří pražských módních dní, ale její fotografie zdobí kampaň podobné akce v Bratislavě. "Pracuji většinou v zahraničí, takže se mi nestávalo, že by mne u nás doma na ulicích poznávali. Takže mi tahle zakázka trochu narušila soukromí. Ale velmi příjemně, naštěstí jsem se setkala jen s pozitivními reakcemi," svěřila Viera.

Ta během své kariéry pracovala pro významné mezinárodní značky a jako jediná slovenská modelka nafotila více než 50 světových kampaní pro značky, jako jsou Chanel, Armani, Gant či Victoria's Secret. Společně s Karolínou Kurkovou jsou také jediné z československých modelek, které se staly tvářemi celosvětové kampaně značky Mango.

Reklama

Další články

Načítám