Hlavní obsah
Článek

Vztah mezi Thomasem a Zdeňkou dnes prošel těžkou zkouškou. Nechyběly ani slzy, které ovšem záhy přešly ve vlnu nenávisti.

Thomas se dočkal neplánovaného výletu, když si pro něj přijeli policisté s předvoláním k výslechu. Soutěžící s tajemnou minulostí tak musel obhajovat své hříchy a cesta na čerstvý vzduch mu nejspíš zamotala hlavu. Do vily se totiž vrátil se lstivým plánem.

Před soutěžícími se rozhodl předstírat, že musí kvůli soudu reality show okamžitě opustit. To pochopitelně nejvíce vzalo silikonem vylepšenou Zdeňku, která v něm našla svého rytíře a stačila ho odloudit od přítelkyně Sabiny. „Se*e mě to, mohli mě to nechat dohrát,“ pohoršoval se dost nepřesvědčivě Thomas, zatímco se Zdeničce na tváři roztékal make-up.

Během půl hodiny si musel sbalit věci a rozloučit se s ostatními VyVolenými. Ne všichni o to ovšem stáli a Vladko mu vzkázal jen: “Táhni do pekla!“

Během emotivního loučení se Zdeničkou se pár marně snažil předat si na sebe kontakt. Pravidla jim to totiž neumožňují. To zásadní se pak odehrálo pod peřinou, odkud se kromě mlaskání ozývalo něžné „Miluji tě!“

Sotva však Thomas opustil brány vily, Zdeňka začala řešit budoucnost jejich nejistého vztahu. „Já nevím, kde je Hradec. Měla jsem čtyřku ze zeměpisu,“ tvrdí rodačka z Prostějova, který od Hradce Králové dělí 130 km. Když se ovšem Thomas nečekaně vrátil, místo radosti jej zasypala směsí výčitek a sprostých slov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám