Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) během druhého těhotenství prohlásila, že pokud po porodu nebude spokojená se vzhledem svého poprsí, nebude váhat s návštěvou plastického chirurga. Dostala se k tomu, anebo je její dekolt stále přírodní?

"Sáhněte si, to byste určitě poznali," vyzvala nás Simona, ale my raději přenechali tuto výsadu jejímu manželovi Karlu Vágnerovi. Nicméně nás aspoň slovy ubezpečila, že na plastice ještě nebyla. "Zatím necítím potřebu, mám jiné starosti. Ale nikdy neříkej nikdy," míní modelka.

Jediný zákrok ke zlepšení postavy, který po porodu na klinice, jejíž je dlouholetou tváří, podstoupila, byla kryolipolýza. "Po druhém těhotenství mi nešlo zhubnout bříško. Navíc jsem měla komplikovaný porod a doktor mi zakázal cvičit. A tahle metoda funguje. Musíte se ovšem držet zdravé životosprávy, nic není samospasitelné," prozradila Simona.

Na večírku, který klinika pořádala, na sobě měla Simona po dlouhé době opravdu kratinkou minisukni a nás zaujalo, že má i po čtyřicítce úplně hladká stehna bez náznaků celulitidy. "Tak na to vám recept neřeknu. Asi geny, máma ji taky nemá. Ale dříve jsme hodně cvičila, tak i to možná přispělo," krčila rameny Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám