Hlavní obsah
Článek

V plném tanečním nasazení je aktuálně kromě českých hvězd, které se připravují na své působení ve StarDance, i několik těch zahraničních. Procházejí tam totiž obdobnou soutěží Dancing With The Stars. Jednou z celebrit, která v ní rozvlní boky, bude i R’n’B zpěvačka Christina Milian. Ta nyní tráví veškerý volný čas trénováním a nacvičováním choreografie. Před pár dny si to navíc štrádovala z tělocvičny v Los Angeles, kde se v tanci zdokonalovala, v tílku hodně na tělo.

Jednatřicetiletá Christina s podezřele oblým a pevným poprsím kráčela po ulici za zády se svým bodyguardem a tanečním partnerem Markem Ballasem. Černý top přitom odhalil vskutku dost na to, aby si kolemjdoucí představili, co se ukrývá pod ním.

Zpěvačka nyní randí se synem známého majitele nahrávací společnosti Jasem Princem, a spekuluje se dokonce o jejich zasnoubení. „Rozhodně s někým jsem. Je to velmi spokojený a pevný vztah, je to úžasné. Hodně mě podporuje. Určitě spolu počítáme do budoucnosti,“ mlžila však nedávno Milian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám