Hlavní obsah
Článek

Americký herec Mark Wahlberg se rozhodl jít vzorem svým dětem. Přestože je z něj hollywoodská hvězda se závratnými příjmy, doplnil si vzdělání.

Mark neměl na školu nikdy příliš času. Už ve 13 letech se stal členem chlapecké kapely New Kids on the Block, kde vystupoval s bratrem Donniem. Kvůli neshodám se později vydal na sólovou dráhu jako rapper Marky Mark a sotva dosáhl dvaceti let, rozjel slibnou hereckou kariéru.

S přibývajícím věkem si ale uvědomil, že není pro své čtyři děti dobrým příkladem. Jeho potomci totiž nemusí mít štěstí jako on a v budoucnu se budou nejspíš živit prací vyžadující vzdělání. Wahlberg navíc rozhodně nebyl vzorným studentem. Školu nedodělal a v bouřlivých letech si dokonce poseděl ve vězení.

Teď ovšem objevil kouzlo online studia a poctivě splnil všechny domácí úkoly. Hvězda filmů Skrytá identita, Méďa či Pot a krev si překvapivě zvolila obor zaměřený na matematiku. Po dosažení maturity by se Mark ovšem rád věnoval i filmové teorii. Snad jeho vůle inspiruje i české celebrity se základním vzděláním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám