Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Victoria (40) během svého druhého těhotenství, porodu a po narození dcery Annabelle prožívala velmi krušné chvíle. Nyní je kráska šťastná, že je se svým miminkem doma, a Super.cz poskytla exkluzivní rozhovor.

Victoria prožila náročné těhotenství, během kterého ji provázely nevolnosti. Porod byl také velmi dramatický, neboť s partnerem Tomem Blythem (43) málem nestihli dorazit včas do nemocnice v Motole. Do třetice prožívala slavná maminka dramatické momenty, když její dceři lékaři diagnostikovali novorozeneckou žloutenku. „Pocházím z Jihoafrické republiky a mám africké předky. Lékaři mi říkali, že u lidí tohoto původu se zjišťuje podobný nález," říká Victoria. „Nebylo příjemné vidět malou pod modrým světlem. Navíc v tomto období hodně plakala, a tak jsem to těžce prožívala," říká Victoria, která s Annabelle musela zůstat v porodnici o několik dní déle. „Muselo to ale proběhnout a teď jsem šťastná, že je zdravá," říká.

Vzhledem k tomu, že svůj požehnaný stav neprožívala Victoria zcela standardně, tak nebyla na příchod malého tvorečka domů příliš připravená. „Neměla jsem doma ani kočárek, protože ten původní, který jsem používala s Davidem, mi ukradli na letišti ve Francii, když jsme se s rodinou vraceli z Asie, kde jsme nějakou dobu žili. Navíc jsem pověrčivá, a tak jsem pod střechou žádný kočárek nechtěla," uvedla zpěvačka. Dramatickou situaci zachránila firma z Moravy distribuující novorozenecké potřeby, která zpěvačce už podruhé věnovala potřebnou výbavičku. „Zafungovali naprosto skvěle. Přivezli mi kočárek a přenosku přímo do porodnice, a tak mi spadl kámen ze srdce," říká.

Díky tomu, že má Victoria ještě stále velmi čerstvé zážitky z druhého porodu, tak další dítě neplánuje: „Druhý porod byl velmi těžký, teď se chci vrátit ke zpěvu." To stejné říkala ale už po prvním porodu, tak uvidíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám