Hlavní obsah
Článek

VyVolení dnes zažili dramatické ráno. Do vily dorazili hosté, které nikdo neočekával. Největší překvapení nastalo pro Thomase, jehož účast v reality show je ohrožena.

V případě některých soutěžících to vypadá, že se přišli do vily ukrýt před nepříznivou realitou. Zdeňka živořila jako bezdomovkyně, Eva má závratné dluhy, které nemůže za celý život splatit, a Thomas má přinejmenším černé svědomí.

Ve vile se tak nečekaně objevili policisté, kteří mu doručili předvolání k výslechu. Thomas byl jejich příchodem očividně vyděšen a zmohl se jen na strohá slova: „Ježíši, policie?“ Ochotně pak souhlasil, že odcestuje na pražskou policejní stanici, kde absolvuje výslech. „Takže se mám ustrojit a jet s váma?“ ptal se vyděšeně Thomas. Poté vyměnil tepláky za džíny a za hlasitého funění v tajnosti opustil ostatní soutěžící.

„Moc netuším, o co jde, ale nemám strach. Myslím, že vše bude v pořádku. Asi je to kvůli jedné kauze, kvůli které jsem už byl jednou vyslýchaný,“ řekl Thomas poté, co opustil vilu.

Thomas má za sebou divokou minulost, která jej přivedla do nesnází. Jeho dnes už bývalá přítelkyně Sabina tvrdí, že je zadlužený, a obává se hrozby exekuce. To je nejspíš důvod, proč ve vile nastala dramatická situace. Thomas však může mít na krku i další prohřešky proti zákonům. Ne nadarmo si změnil jméno z Tomáše Hradila na Thomase Castela...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám