Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tady máme příklad, že ani roky praxe někdy nepomůžou. Simona Krainová (51) se sice pohybuje v oblasti módy a modelingu už přes dvacet let, ale pořád se jí stávají drobné trapasy. Ani ona si nedokáže pokaždé sednout jako dáma, a tak se ostatním naskytne pohled na její spodní kalhotky.

Když jsme dorazili na párty k otevření nové pobočky zkrášlovací kliniky plastické chirurgie, jíž je Simona dlouholetou tváří, byli jsme trochu překvapení, jak krátkou sukýnku Simona zvolila. "Tak snad na to ještě nohy mám a doufám, že i za pár let mít budu," krčila rameny modelka.

To je pravda a je obdivuhodné, jak dokonalé má Simona i po dvou těhotenstvích, kdy dost přibrala, nožky, na nichž neuvidíte ani známku celulitidy. A když Simona stála na pódiu, tak to mohly dva tisíce hostů zahajovací párty obdivovat.

Stejný počet jí ale pak zíral na kalhotky. Stejně jako ostatní modelky se totiž Krainová zapojila do show, kde se prezentovaly různé zkrášlovací techniky, jimiž klinika disponuje. A zatímco vestoje byla sukně ještě tak akorát dlouhá, v sedě se samozřejmě dost vyhrnula, a Simona tak předvedla víc, než by si ona sama i její manžel Karel, který byl v publiku, přáli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám