Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silikonová Zdeňka, která na sebe nejvíc upozornila postelovým laškováním s omezeným svalovcem Thomasem a bojkotem oslavy svých pětadvacátých narozenin, dostala v dnešním napínavém zúčtování nejvíc palců a byla ostatními soutěžícími poslána do pátečního duelu. Palce dostala od Evy, Mirky, Pavlíny a Nikoly.

„Myslím si, že se vydává za někoho, kdo není, je povrchní, nemá v sobě kousek ctnosti, etiky, slušnosti a vůbec ne pokory,“ zpražila Zdeňku hned zkraje Pavlína. Oslavu narozenin, kterou Zdeňka nakonec strávila v posteli s Thomasem, ač pro ni štáb připravil dárek, zřejmě Zdeňce zlomila vaz, protože tím naštvala celou vilu, včetně moderátorky Terezy Pergnerové.

Nejdrsnější vzkaz ale měla pro Zdeničku exmilenka Domenica Martucciho Eva Feureislová, jež byla chráněna imunitou, protože vyhrála páteční duel s Martinem, a tak si mohla nejvíc vyskakovat.

"Ze Zdeňky jsem vykolejená a vytočená, vypadá hezky, ale je to jako když rozkrojíš hezký pomeranč a je v něm něco shnilýho,“ zdůvodnila svou volbu Eva.

Koho si Zdenička nakonec vybere do duelu? To zatím zůstává záhadou. Na ostří nože je momentálně s Nikol, se kterou se vzájemně "opalcovala" a vůbec ji nemusí. Sama je však pod velkým vlivem Thomase, a tak není vůbec jasné, koho si někdy až moc naivní brunetka do duelu vybere.

„Čekala jsem, že dostanu palce, jen jsem nevěděla, kolik. Už jen za ten včerejšek, jak jsem se chovala, že to prostě ostatní nepochopili,“ reagovala Zdeňka bezprostředně na své vypalcování.

„Mám víc adeptů a budu hodně přemýšlet, koho si nakonec vyberu,“ dodala s tím, že ji hodně naštvalo, když o ní Pavlína prohlásila, že si myslí, že žije ve vile jako na hotelu.

Dnešní večer se ale nenesl jen ve znamení dramatického zúčtování. Poté, co si kvůli porušení pravidel musel narychlo sbalit své kufry a odejít z vily fotbalista Mirek, se VyVolení konečně dočkali jeho náhradníka. Soutěžní sestavu doplnil Josef Vosmík z Rokycan. Ve volbě jej sice porazil El Nino, ale ten už je z kola venku a Tereza Pergnerová dala Josefovi druhou šanci. Pepa o sobě v medailonku prohlašoval, že je „profesionální koketář“, který holky balí téměř neustále a ve vile to chce pořádně rozhýbat.

„Do vily se nejvíc těším na Thomase a na Vladka, se kterým bychom konečně mohli ve vile udělat větší zábavu,“ svěřil se těšně před vstupem mezi VyVolené. Vzhledem k tomu, že se Thomas s Vladkem moc nemusí, bude zajímavé pozorovat, na jakou stranu se Pepa přikloní a jak jeho přítomnost změní zaběhlé, už tolik napjaté vztahy ve vile před volbou a následným pátečním duelem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám