Hlavní obsah
Článek

Nechybělo málo a Táňa Kuchařová (36) se nestala modelkou, ale tanečnicí. Kráska se v dětství věnovala scénickému tanci a po základní škole se chtěla přihlásit na taneční konzervatoř, ale rodiče ji nakonec přesvědčili, aby šla na gymnázium.

„Dneska jsem docela ráda, protože se mi podařilo v modelingu uplatnit," vzpomíná Táňa. Jediný člen, který krásku podporoval v tanci, ať se dělo, co se dělo, byla její babička Květa. „Ona byla vždycky moje fanynka, můj spiklenec. Máme velmi úzký vztah, protože mě moji prarodiče spoluvychovali. Ona ví, že tanec je moje vášeň a bude mi hodně fandit. Babička byla tím člověkem, před kým jsem předváděla svá první taneční čísla," říká účastnice šesté řady StarDance.

„Babička moji účast v soutěži prožívá se mnou. Denně si voláme a vyptává se, jak mi to jde, jestli je lepší standard nebo latina, jaký je ten kudrnatý Honzík (Jan Onder, taneční partner Kuchařové, pozn. red.) a tak podobě," říká.

Na celé věci je smutné, že Tánina babička nebude schopná osobně dorazit na finálový přenos 2. listopadu a fandit své vnučce v sále. „Bohužel kvůli zdravotním problémům nebude moct přijít, ale bude se dívat v pohodlí domova. Moc se na to těší," říká Táňa.

Reklama

Další články

Načítám