Hlavní obsah
Článek

Táňa Kuchařová (36) a Ondřej Brzobohatý (41) proti sobě bojují v taneční soutěži StarDance. Pěkně chytrý tah ze strany televize pojistit si vysokou sledovanost pořadu účastí ’Úžasňákových’, pomysleli si mnozí. Dvojice ale Super.cz prozradila, že ve skutečnosti nejde o žádný kalkul, ale spíš o roztomilou shodu náhod.

„Když mi nabídli účast ve StarDance, tak jsme se s Ondřejem ani neznali. Byli jsme oslovení zvlášť a až někdy letos v létě jsme přišli na to, že budeme fungovat ve stejném projektu," prozradila nám Kuchařová. „Vlastně mi jednou Ondra řekl: ’My se budeme hodně často potkávat na tanečním parketu’ a já mu nevěřila," vzpomíná Táňa a jedním dechem dodává: „Bylo to milé zjištění a moje účast ve StarDance dostala nový rozměr."

Ondřej Brzobohatý je přesvědčený, že kdyby se s Táňou nepotkal dříve, tak by se dali dohromady během StarDance. „Obávám se, že by to s námi dopadlo stejně," culí se hudebník a herec.

Kuchařová a Brzobohatý netrénují se svými tanečními partnery společně, většinou se ale setkávají po zkouškách. „Netrénujeme přímo spolu, ale po tréninzích se vzájemně utěšujeme," říká Táňa. Občas ale na společné setkání dvojic na tanečním parketu dojde. „Evička (Eva Krejčířová, taneční partnerka Ondřeje Brzobohatého, pozn. red.) pomáhá Táně v krocích, protože jako žena jí dokáže snadněji poradit," říká Ondřej. „Každý se nás ptá, jestli mezi námi je rivalita, ale tak to já necítím. Přišel jsem si to užít. Když vydržím v soutěži co nejdéle, tak za to budu rád. Byl bych nejradši, kdybychom s Taťánou došli oba až do finále. Ne proto, aby jeden z nás vyhrál, ale abychom si užili všechny tance," říká Brzobohatý.

Reklama

Další články

Načítám