Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Jandová nemá rozhodně ke svému o čtyřicet let staršímu manželovi, muzikantovi Petrovi Jandovi (81), respekt související s jeho věkem. Alice se toho nebojí a Petra v klidu zapojí do domácích prací, zejména co se péče o jejich dvě malé dcery týče.

"Petr je opravdu skvělý táta. Nemusím se bát nechat s ním obě holky klidně celý den samotné. Postará se o ně, a dokonce i uvaří. A já si mezitím dám sraz s kámoškou a užívám si klidu," překvapila nás Alice.

Teď do rodiny přibyla další holčička, nyní šestitýdenní dcera Petrovy dcery Marty. A "vnučku" je Alice klidně ochotná hlídat. "Domluvili jsme se, že když bude u nás, budu ji mít na starosti já a Petr zatím naše holky. Je ještě opravdu malinká, ale je to úžasné miminko," pěla ódy Alice. „I Petr, když jsme byli za Martou v porodnici, říkal, že bychom si ji hned mohli odvézt domů,“ smála se.

Prozradila také, proč zatím měli doma jen třikrát chůvu, která by jim dcery pohlídala. "Já jsem totiž sama taky dělala au pair a znám díky tomu spoustu dost drsných příběhů. A mně by vadilo, kdyby se někdo cizí na holky jenom zle podíval," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám