Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dáša Zázvůrková není sice moc slavná, ale talentovaná je určitě. Známe ji spíš z divadelního prostředí, ale dokázala docela rozvířit stojaté vody českého šoubyznysu, když se před měsícem objevila ruku v ruce na koncertě na Karlštejně s o téměř padesát let starším mužem.

O jejím vztahu se světoznámým dirigentem Liborem Peškem se sice v zákulisí mluví už roky, ale o tom, že svůj vztah se ženatým pánem potvrdí společným příchodem na veřejnost mezi mnoha médii, nikdo ani nepřemýšlel.

Když jsme teď Dášu potkali, byli jsme překvapeni, že se nechala ostříhat nakrátko. "Byl to momentální popud, cítím se tak nějak free a fresh," řekla nám Dáša. Kde hledala při účesu inspiraci? "Vždycky jsem milovala princeznu Dianu nebo Audrey Hepburn, tak by se možná dala hledat tam," svěřila.

U žen bývá obvyklé, že razantní změnu účesu dělají v době, kdy razantně něco změní i ve svém osobním životě. "U mě jsou změny spíš pracovní, zkouším nové věci, v Divadle Ungelt máme takový projekt s Janou Malou a vystupujeme jako komická dvojice, a v říjnu mě čeká premiéra v Divadle Na Jezerce," vypočítala Dáša. A to, že by ukončila svůj zvláštní vztah s Peškem, to prý rozhodně neznamená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám