Hlavní obsah
Článek

Dlouho se snažili před veřejností ututlat krizi a na vztahu znovu zapracovat. Marně. Nyní konečně vyšli s pravdou ven a potvrdili, že je jejich lásce konec. Snoubenci Miley Cyrus a Liam Hemsworth jsou minulostí. Hřebíčky do rakve jejich partnerství postupně zatloukali svým chováním oba. Hovořilo se o Liamově nevěře i nezkrotném chování a explicitních projevech Miley. To vše mělo za následek, že mladý páreček šel od sebe.

Dvojice potvrdila rozchod magazínu People, a utnula tak veškeré dohady, které médii kolují již několik měsíců. Třiadvacetiletý australský herec o tři roky mladší Cyrus požádal o ruku loni v květnu. Od té doby to s nimi šlo od desíti k pěti. Miley začala neustále vyplazovat jazyk a přitvrdila v sexuálně motivovaných vystoupeních. Společně byli naposledy viděni 8. srpna na premiéře filmu Paranoia.

Hlavní příčinou se ale nyní zdá být někdo třetí... Hemsworthovi prý učarovala mladá mexická herečka Eiza Gonzalez (23). Ta se přitom minulý měsíc rozešla s podnikatelem Pepem Diazem. Je to snad náhoda?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám