Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vendulka Křížová se vrátila z prázdnin, které si s dětmi opravdu užila. "Po pár letech jsem neměla přes léto opravdu žádnou práci, takže jsem si fakt odpočinula," pochvalovala si Vendulka, kterou jsme s jejími dvěma syny potkali na sportovním odpoledni.

Zajímalo nás samozřejmě, kdy ji zase budeme vídat v seriálu Cesty domů. "To já ale sama nevím. Teď nemám ani žádné natáčecí dny. Hrají úplně jiní lidé. Ale pan režisér Adamec nás ujišťoval, že pokud naše postava nezemřela, tak se do seriálu vrátíme," vysvětlovala Vendulka, která se teď věnuje hlavně divadlu.

Na sportovním odpoledni se vyřádili nejen její kluci, kteří se zapojili do různých soutěží a domů putovalo i pár pohárů, ale i ona sama. "Kluci jsou hrozně akční, oba hrají fotbal, nevím, po kom mají tu soutěživost. Já beru sport spíš jako relaxaci. Ale tady jsem se těšila, že si vyzkouším jízdu na segwayi," řekla nám Vendulka a chvíli poté to opravdu udělala a se starším synem Bertíkem se proháněla po dráze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám