Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) poprvé od porodu vyrazila do společnosti a celá zářila. Když spustí o miminku, není k zastavení. A to, že zatím shodila jen devět z patnácti nabraných těhotenských kil, neřeší.

"Na to je času dost, dokud kojím, rozhodně s kily bojovat nebudu. Pravda ale je, že když jsem odcházela z porodnice, měla jsem jen o tři kila míň, to ani nebyla váha Marušky a plodové vody. Tak jsem byla docela vyděšená, že zůstanu tak obrovská. Pak to ale šlo dolů samo," řekla Super.cz Marta, která si mateřství užívá, ale úplně vysadit z práce nemá v plánu.

"Už v říjnu budu zpívat v Bídnících, ale partner a Maruška budou se mnou i s pejsky. Já budu na jevišti a oni půjdou na procházku po Výstavišti," plánuje. Stejně to dělala loni Jitka Čvančarová (46), když se jí narodila dcera Elenka.

Už v prosinci má i čtyři koncerty v Německu. "Tam pojede Mirek taky se mnou, ale na turné, které máme s Die Happy na přelomu března a dubna, už ho vystřídá kamarádka, nemůže přestat chodit do práce," smála se zpěvačka.

A komu by se dceru nebála svěřit? "Zatím to byl jen můj partner a jeho bratr, který má úžasný vztah k dětem. Ale rozhodně bych se nebála ji svěřit Alici, má dvě malé dcery, tak je na to zvyklá," domnívá se Marta, kterou jsme potkali na křtu papájového krému, jemuž dělá tvář.

Na večírku se neustále šťastně usmívala a všem ukazovala fotky miminka. "Myslím, že je v tvářičce spíš po mně, ale rty má po svém tatínkovi, takové smyslnější," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám