Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

O budoucnost české hudební scény nemusíme mít obavy. Lenka Filipová (59) i Vladimír Mišík (66) zplodili potomky, kteří hrdě nesou jejich odkaz.

Jako by se čas vrátil o několik desítek let zpátky! Na počátku 80. let se Lenka Filipová objevila na pódiu s hitem Zamilovaná. Tehdy jí bylo pouhých 27 let a vypadala podobně jako dcera Lenny (19). Ta teď jde ve stejných stopách a při pohledu na její nevinnou tvář si nelze nevybavit slavnou maminku.

Dcera Lenky Filipové má k hudební kariéře nejlepší průpravu. Nejenže po Lence zdědila talent, ale ve své matce má velký vzor. Filipová se drží na scéně několik desetiletí a dosud neztropila žádný skandál.

Lenny si už k sobě našla parťáka se stejně dobrou genetickou výbavou. V hitparádě Dé pětka se setkala se synem Vladimíra Mišíka, který má teprve 16 let, ale o fanynky nemá rozhodně nouzi. Adam Mišík je označován za českého Justina Biebera a holky po něm doslova šílí. Působí jako zpěvák a zahrál si i v několika seriálech a filmech.

S Lenny usedl dokonce k pianu a je vidět, že by to slavným dětem spolu slušelo. Adamovy fanynky ovšem žádnou ženu po jeho boku nestrpí...

Reklama

Další články

Načítám