Hlavní obsah
Článek

Mahulena Bočanová (57) se ozdobila šperky, pro které by ženy vraždily. Super.cz byl u focení reklamy na diamanty, jejíž tváří se herečka stala, a spočítali jsme, že na sebe postupně navlékla náušnice, prsteny a hodinky v hodnotě dvou miliónů.

"Až mi z toho šel mráz po zádech," svěřila Majda a nás zajímalo, zda sama podobné šperky vlastní. "Mám diamantové náušnice, dva prstýnky a přívěsek, které jsem dostala jako dárky od mého druhého manžela," připomněla Bočanová hudebního magnáta Viktora Mráze (57), s nímž má dceru Márinku.

"A pak mám ještě jeden prstýnek po babičce. Sama jsem si nikdy takový šperk nekoupila, jsem toho názoru, že diamanty by měly ženy dostávat. I když se mi stalo, že jsem dostala prstýnek od kamaráda, myslela jsem, že není pravý a známí mi říkali, že určitě," vyprávěla.

"Pak jsem zašla do klenotnictví, kde mi řekli, že opravdu pravý je a také opravdu hodně drahý. Kamarádovi jsem ho vrátila, protože se mi zdálo, že je nevhodné, abych od něj přijala tak drahý dar, když jsme jen přátelé. A on se tak rozčílil, že ho hodil z Mánesova mostu do Vltavy. V tu chvíli jsem měla nutkání pro něj skočit a litovala jsem, že jsem ho nepřijala," pokračovala.

„Momentálně se ale, co se diamantů týče, těším na jejich pražskou výstavu, která se má konat v druhé polovině listopadu. Budou vystavovat diamant, který má padesát karátů, a to jsem neviděla nikdy ani ve filmu,“ svěřila.

Mahulena se stala tváří diamantů, takzvanou Diamant Lady, pro Českou a Slovenskou republiku. Honorář ovšem podle našich informací nedosahoval ceny šperků, v nichž se před fotoaparát fotografa Jana Tůmy postavila. Obsahoval prý řádově pět nul.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám